Två goda nyheter från Allévo – Cappuccinoshake och Chokladpudding

Av den 12 juli, 2020

Vill du kickstarta en ny vana? Nu finns två spännande nyheter i Allévos uppskattade produktserie för viktnedgång och viktkontroll. Allévo Cappuccinoshake och Chokladpudding VLCD (Very Low Calorie Diet) har ett mycket lågt energiinnehåll för dig som vill växla över till en mer hälsosam livsstil.

”Med Allévos lågkaloridiet får kroppen det den behöver för att må bra samtidigt som du får hjälp att snabbt ta kontroll över vikten”, säger Sanna Hedman, Product Manager Wellness på Karo Pharma.

Allévos VLCD-produkter är ett stöd för den som vill kickstarta sin viktnedgång. VLCD-produkterna innehåller de näringsämnen, vitaminer och mineraler som kroppen behöver, men med mycket få kalorier per portion.

VLCD kan användas som ersättning för alla måltider under 1-3 veckor med 5 portioner om dagen. De fungerar även som möjlig ersättning för enstaka måltider och mellanmål vid behov.

Nyhet 1 – Allévo Cappuccinoshake
Nu finns Allévos populära VLCD-shake i en helt ny smak: cappuccino. Den innehåller alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att må bra och är ett tryggt alternativ för dig som vill gå ner i vikt. En cappuccinoshake innehåller bara 109 kcal, vilket innebär att fem shakes (VLCD) per dag innehåller ca 560 kcal. Ett normalt energiintag för vuxna är omkring 2000–3000 kcal per dag. Andra goda shakesmaker är banan/hallon och choklad.

Nyhet 2 – Allévo Chokladpudding
En ytterligare ny medlem i Allévofamiljen är Chokladpudding som också är en lågkaloriprodukt (VLCD). Varje portion innehåller samtliga näringsämnen, vitaminer och mineraler som kroppen behöver och är ett säkert alternativ för den som vill uppnå viktkontroll. En portion chokladpudding innehåller endast 109 kcal. Perfekt om du vill lyxa till en av dina VLCD-måltider med en efterrätt – eller som ett bra alternativ när ditt sötsug slår till.

Allévo – för säker och trygg viktnedgång
Allévo är en komplett kostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll som är utformad för att vara en hjälp för den som vill växla över till en mer hälsosam livsstil och därigenom gå ner i vikt. Allévo har produkter som är relevanta för hela resan – från kickstart för en snabb initial viktnedgång till en fortsatt hälsosam livsstil. För att behålla viktminskningen är det viktigt att man efter avslutad VLCD-diet bryter gamla vanor och övergår till sunda kost- och motionsvanor. VLCD-produkter bör inte användas som enda näringskälla av barn, ungdomar, äldre, gravida, ammande eller personer med ätstörningar eftersom viktminskning för dessa personer inte är hälsosamt. Läs mer på www.allevo.nu

Inköpsställen
Allévos produkter säljs på apotek. Rek. cirkapris Allévo Shake Cappuccino: 249 kr/24 port. Allévo Chocolate Pudding: 169 kr/10 port.

Hälsa | Två goda nyheter från Allévo – Cappuccinoshake och Chokladpudding
Örebroguiden

Källa: Karo Pharma

You must be logged in to post a comment Login