The Boatsmen och Les Gordons spelar på Satin

Av den 8 november, 2016

Fredag 11 november blir det åka av då två av rent ut sagt fantastisks liveband kommer till Satin, The Boatsmen och Les Gordons är det som kommer för att leverera i vanlig ordning ett grymt röj och bra stämning.

The Boatsmen

Sveriges vildaste liveupplevelse The Boatsmen ger dig minnen för livet, vill du uppleva en riktig rockspelning ska du se the Boatsmen spela så knäna blöder, nackarna värker och ölhävararmarna pulserar.

The Boatsmen spelar rak punk rock ’n’ roll med starka popmelodier som vägrar lämna skallen på flera veckor, deras låtar handlar om det goda i livet; dans, mat, sex och alkohol.

The Boatsmen röjer på.

The Boatsmen röjer på.

Efter två fullängdare och flera Europa-turnéer är det nu återigen dags för Satin att få den stora äran att välkomna bandet, gillar du band som Hurriganes, Eddie Meduza, Ramones och AC/DC kommer du att älska The Boatsmen!

Les Gordons

Av Carle banale - Eget arbete, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=52323817

Av Carle banale – Eget arbete, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=52323817

Les Gordons nådde nya höjder då bandet, efter att ha släppt både en EP och en video med namnet Need to Feel, gick segrande ur P4 Örebros deltävling av Svensktoppen nästa.

I riksfinalen skördades ännu fler framgångar då bandet tilldelades juryns pris som innebar ett deltagande i Melodifestivalen 2017!

Bandet har nu inlett ett samarbete med Capitol Music Group och den närmaste tiden kommer alltså att innebära ännu en växel för Les Gordons, det är med ett stort självförtroende, och rykande färskt material som bandet nu tar sin musik vidare ut i världen.

Les Gordons är bandet som alltid levererar till hundra procent. En livespelning med Les Gordons är något du sent kommer att glömma!

Fredag 11 november på Satin, missa inte The Boatsmen och Les Gordons, kl. 22.30 går första bandet på så var i tid!

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login