Två blyga läppar höjde partypulsen på Villa Strömpis

Av den 30 juli, 2017

Två blyga läppar är ett party band som bildades i Kalmar någon gång 2006 – 2007 och där målet alltid varit att skapa en hej dundrandes fest där de drar fram.

Igår lördag uppträde de på Villa Strömpis där en stor och partysugen publik hade samlats.

Bandets musik kan nog mest liknas vid en rockigare variant av Björn Rosenström även om bandets texter inte är lika finurliga som Björns utan mer rakt på sak. Huvudsakligen handlar de om att festa, supa och knulla.

Jag tycker att Två Blyga Läppar gör sin grej bra och det är ett fantastiskt drag på publiken vilken är åldersmässigt mer blandad än vad jag förväntat mig. Det jag inte är riktigt säker på är om jag tycker att bandets grej är bra.

Publiken gillar i alla fall Bandet och jag kan ibland inte låta bli att ryckas med i den stämning som man skapar, även om jag tror att det underlättar om man i alla fall är lite berusad när man lyssnar på dem.

Det blir i alla fall en riktigt bra partystämning vilket ju är bandets mål med sin musik så jag får ge dem en eloge för detta.

Två Blyga Läppar får hela…

Bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login