Turnéaktuella Martin Stenmarck till Örebro

Av den 8 december, 2019
Foto: Johannes Helje

Martin Stenmarck är äntligen tillbaka med sprillans ny musik i singlen ”Jag kan inte glömma!” samt en stor pop och rockshow ”Hitsen & Hjältarna”.  Showen, som hade premiär i Västervik i fredags tar dig med på en musikalisk resa som spänner över tid och rum.

Nya singeln ”Jag kan inte glömma!” som också ingår i hans nya show visar upp en Martin Stenmarck i toppform och med stark igenkännlighet får vi här återse en av landets mest älskade sångare, scenpersonlighet och musiker. Från Melodifestivalen till grammisvinst till rockbjörnenstaty till de stora arenorna. Resan fortsätter framåt med oförminskad energi för Martin Stenmarck som år efter år fortsätter att leverera passionerad och stor popmusik på svenska.   

Martin Stenmarck framför låtarna ”Jag kan inte glömma” och ”Forever young” (Källa TV4 Play)Martin Stenmarck är äntligen tillbaka med en stor rock och popshow! En show som i ett svindlande tempo kommer att ta dig med på en musikalisk resa som spänner över tid och rum-från hårdrocksdrömmarna i pojkrummet, till Grammisvinst, Melodifestivalsvist, Rockbjörnsvinst, till de stora arenornas tid i och med Ladies Night-till den kritikerrosade scenföreställningen ”Syskonkärlek”.

Hitsen & Hjältarna är en föreställning fylld av högoktanig energi, liveband och ett hisnande tempo där hitsen som format Martin framförs och varvas med egna sånger som nått långt in i den svenska folksjälen. Allt detta levereras med den största känsla som blivit Martins signum; där hans karriär visas i all sin artistiska spännvidd. Här kommer du sjunga med i oförglömliga låtar med alltifrån Elvis till Springsteen och med glittret från Frank Sinatras Las Vegas-till Martins egna oförglömliga låtar.

Föreställningen ”Hitsen & Hjältarna” kan ses på Conventum Arena, Örebro Fredag 13 December 2019!

» Mer information här «

Musik | Turnéaktuella Martin Stenmarck till Örebro
Örebroguiden

Källa PR & Beyond

 

You must be logged in to post a comment Login