Tung trio till Villa Strömpis på Vibes preimären

Av den 29 augusti, 2019

Det är dags för klubben Vibes på Villa Strömpis att sparka igång igen, det gör man med att ställa upp en tung trio artister på scenen. Det är inga mindre än, Einar, Labyrint och Ringnes-Ronny.

EINÁR –
Einár är en ung rappare uppvuxen i Stockholm. Han fick stor uppmärksamhet 2018 när han släppte låten ”Duckar Popo” med tillhörande musikvideo på Youtube som i april 2019 hade över en miljon visningar.

Einár slog igenom 2019 med låten ”Katten i trakten”. I mars nådde låten första plats på Sverigetopplistan och behöll den placeringen i 3 veckor. Den hade i april 2019 spelats över 11 miljoner gånger på Spotify och 2,5 miljoner gånger på Youtube.

Den 26 april 2019 släppte Einár låten ”Rör mig”. Låten fick nästan 500 000 spelningar på Spotify under 24 timmar. Och nu kommer Einár till Villa Strömpis för att skapa en grym fest tillsammans med er!

LABYRINT –
Det är sista chansen på länge att få uppleva hiphopgruppen LABYRINT live! Labyrint firar 10 år 2019, men under augusti är de tyvärr ute på en sista turnésväng, för efter sommaren lägger de sig på is.

Labyrint har som få andra grupper verkligen turnérat överallt, och deras kärleksfulla samhällskommenterande låtar i patenterad hiphop/reggaetakt har i medial skugga nått mer än 250 miljoner streams. Låtskatten är enorm efter två album, sju EPs samt alla singlar såsom klassiker som Fakking Fin, Ortens Favoriter, Broder, Välkommen Hem och Chilla Lide, plus solohits som tex AKIs (ft Kapten Röd) Solen Går ner eller Jaccos klassiker Vår Betong.

2009 var året deras första mixtape släpptes och trots 10 års-jubileum har Labyrints medlemmar AKI, Dajanko, Jacco och DJ Sai tyvärr bestämt sig för ta en lång paus på obestämd tid, så spelningarna i augusti är sista chansen se dem på länge. Missa inte detta.

RINGNES-RONNY –
Med flera miljoner streams har Ringnes-Ronny på kort tid etablerat sig som en av Norges största ”Russe-artister”. Med en sprakande liveshow och en specialkonstruerad mask lyfter glädjespridaren Ringes-Ronny atmosfären till en ny nivå!

Vibes kickar gång redan imorgon Fredag 30 Augusti 2019.

» Mer information här «

Nöje | Tung trio till Villa Strömpis
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login