Tung hardcore kväll på kulturhuset

Av den 5 maj, 2019

Den 10 maj ska B-salen återigen tas med storm! Vi i Those Without får denna kväll äran att dela scenen med både Kill The Kong och Deceptic, och vilken jäkla kväll det ska bli!

KILL THE KONG:
Året är 2015 när metal/hardcore-bandet Kill The Kong formas. På hela sju medlemmar utlovas ett röj som kommer kännas ända in i benmärgen! Med miljoner totala lyssningar på Spotify kan även resten av omvärlden lova att detta, det är ett riktigt tungt band. Lyssna på dem nedanför!

THOSE WITHOUT:
Those Without är ett modernt poppunkband från Örebro. Under den korta tiden vi funnits har vi hunnit med förvånansvärt mycket saker. Släppt vår debut-EP, fått en plats på VOX-festivalen, spelat i Kanada och den första mars släppte vi vår andra EP ”Easier Said Than Done”. Den har mottagits oerhört väl och på bara ett par dagar har den inte bara spelats över 29000 gånger på Spotify, utan den har dessutom handplockats av Spotify själva till två stora spellistor som sammanlagt når ut till över 400 000 Spotifyanvändare. Lyssna på oss nedanför!

DECEPTIC
Deceptic tar sig från Göteborg för att visa Örebro vart skåpet ska stå. I en recension om deras album ”The Artifact” beskrevs deras ljud som ”atmosfäriskt” och att grabbarna har känsla för att med sin musik måla upp glasklara landskap i ens huvud. I början av 2019 släppte de singeln ”Dissonance”! Lyssna på dem nedanför!

För er som inte kan vara på plats så streamas även konserten här»

» Mer info här «

Musik | Hardcore
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login