Tullamore Brothers spelar på East West

Av den 22 oktober, 2017

Tullamore Brothers spelar Irländsk folkmusik med hjärta och attityd och ställer sig på East West scen fredagen den 27/10.

Tullamore Brothers bildades 1988 i Örebro av bandets sångare Olle Unenge. Från att i början bara ha spelat på den lokala puben har man utvecklats till att bli ett av Sveriges mest etablerade band i genren.

På meritlistan finns bl a två Irlandsturnéer, flera framträdanden i radio och TV och mängder med spelningar i Sverige. Allt från helt akustiska spelningar i ett vardagsrum, till stora festivaler. Inget är främmande för Tullamore Brothers! 

2013 släpptes bandets tredje album – ”Still going wrong” – som fått ett väldigt fint mottagande och bandet satte publikrekord på tre platser under våren-sommaren 2013.

Tullamore Brothers bjuder på en föreställning med blixtrande snabba instrumentaler och smäktande ballader uppblandat med de mest kända pubsångerna. Publiken rycks med i de oemotståndliga Irländska tonerna och plötsligt känns det som om man befinner sig på den gröna ön – Irland.

Så missa inte Tullamore Brothers på East West nu på Ferdag.

Läs mar här>>

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login