Tulip lanserar Mild Mini-salami i delbar förpackning – perfekt som mellanmål

Av den 29 oktober, 2020

Nu introducerar Danish Crown Foods Sweden AB:s varumärke Tulip Mild Mini-salami för den svenska marknaden. Smart förpackad i separata portionspåsar är Mild Mini salami ett perfekt mellanmål på språng. Salamin är även helt fri från E-nummer.

– Eftersom förpackningen är delbar är det enkelt att bjuda en kompis på en salami eller att dela upp mellanmålen över dagen – utan att riskera att väskan blir kladdig, säger Cecilia Bülow, Brand Manager, Danish Crown Foods Sweden AB.

Som mellanmål, i picknick-korgen eller till fredagsmyset – med sin höga proteinhalt och avsaknad av E-nummer är Tulip Mild Mini-salami det perfekta snackset för alla som vill äta något litet, men mättande. Smaksatt med torkade grönsaker som rödbeta, morot, tomat och paprika har den lufttorkade salamin en mild karaktär, och är utvecklad för att tilltala hela familjen. Genom att göra förpackningen delbar, med en salami om 10 gram i varje portions-påse, kan Tulip Mild Mini-salami enkelt delas med en vän eller ätas i två omgångar.

– Tulip Mild Mini-salami riktar sig framför allt till barnfamiljer, men kommer att älskas av alla som gillar en mild salami med riktigt god smak. Med sin delbara förpackning är den perfekt för dig som snabbt behöver lite extra energi eller vill dela matglädjen med en vän, säger Cecilia Bülow.

Mat | Tulip lanserar Mild Mini-salami i delbar förpackning – perfekt som mellanmål
Örebroguiden

Källa: Danish Crown Foods Sweden

You must be logged in to post a comment Login