TUI lanserar åtta nya stadsresmål

Av den 27 december, 2016

Manchester, Paris, Rom och New York är några av de resmål TUI nu lanserar. Totalt är nu åtta städer tillgängliga för svenska resenärer att resa till med TUI.

– När vi bytte namn från Fritidsresor till TUI var vi tydliga med att vi skulle bredda vårt utbud av resor och destinationer. Det här är första steget av en förändring från ett traditionellt charterföretag till ett modernt reseföretag, säger Leyla Öfwerström, informatör på TUI.

Utöver ett breddat utbud av nya resmål kan resenärer nu också välja bland fler reslängder. Förutom den traditionella charterveckan är mer flexibla semesterlängder på tre till fem dagar nu också möjliga att boka för de nya resmålen – perfekt som för den som vill vara borta en lång- eller kortweekend.

I hotellprogrammen för de nya resmålen hittas hotell som är noggrant handplockade efter kriterier som bra läge, hög standard samt goda omdömen och betyg från kunder.

Precis som de resenärer som bokar charter, är resenärer som bokar sin paketresa, med flyg och hotell, hos TUI skyddade av resegarantilagen. Dessutom får cityresenärerna tillgång till personlig hjälp genom Guide Online som är tillgänglig via TUI:s app, telefon och sms.

Bokningsbara stadsresmål på Tui.se
London
Manchester
Paris
Barcelona
Rom
Berlin
Prag
New York

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login