TUI erbjuder ”COVID Care” till alla gäster

Av den 10 augusti, 2020

Nu öppnar världen långsamt upp för utlandsresor igen och försäljningen i Sverige tar fart. I linje med den ökade efterfrågan på sommarresor till bland annat Grekland och Spanien ökar även efterfrågan på säkra och trygga resor. TUI vill möta den nya tiden vi reser i genom att erbjuda alla kunder som reser under 2020 en speciellt framtagen trygghetsservice, ”COVID Care”. En service som gäller vid insjuknande i COVID-19.

Reslusten är tillbaka. Just nu adderar vi nya flighter för alla våra kunder som längtar efter solen. Vi förstår att många har frågor kring vad de behöver ha i åtanke då de reser utomlands. Vi har vidtagit extra åtgärder för att säkerställa en säker och bekväm resa. Nu tar vi nästa steg och utvidgar vårt säkerhetslöfte med en trygghetsservice. Så att våra kunder kan njuta av sin resa med oss. Det är viktigt att våra kunder känner att vi tar hand om dem oavsett vad som händer, säger Jessica Enbacka. VD på TUI.

Om TUIs COVID CARE

  • COVID Care gäller för alla TUI-resenärer, som reser med en charterresa, med avresa från och med 15e Juli till 31a december 2020 och används som ett komplement till andra vanliga reseförsäkringar.
  • COVID Care medföljer utan extra kostnad och inkluderas automatiskt i varje bokning.
  • Skyddet omfattar kostnader för COVID-19 test, medicinska assistans eller hemresa om det krävs av medicinska skäl.
  • Om kunder behöver självisolera sig, täcker servicen boende under den förlänga perioden utöver ordinarie tid samt en ny flygbiljett hem.
  • COVID Care tillämpas på redan genomförda charterbokningar men med avresa före 31a December 2020.
  • COVID Care är ett komplement och ersätter inte din hem/reseförsäkring. 

Resa | TUI erbjuder ”COVID Care” till alla gäster
Örebroguiden

Källa: TUI Nordic

You must be logged in to post a comment Login