Trots rekordvarm sommar: Försäljningen av exklusiva vinterresor till Indiska oceanen all time high

Av den 17 augusti, 2018

Sommaren 2018 var rekordvarm, men Sveriges lyxresenärer ser framåt, mot vinterhalvåret och hos Travel Beyond har försäljningen av premiumresor till Indiska oceanen ökat med 67% jämfört med samma period förra året.

I topp hos Travel Beyond ligger lyxig All Inclusive-semester på Maldiverna – det här segmentets nya drömresmål med en omsättning på nästan 18 Mkr.

Mauritius som ansågs hett i början av 2000-talet är fortfarande ett säkert kort för solsemester och Travel Beyond har hittills omsatt 84% fler Mauritiusresor än i fjol.

På tredje plats och det resmål som har ökat mest procentuellt sett är Seychellerna, öriket med vidunderligt vacker natur, vilda jättesköldpaddor, färgsprakande korallrev och unika tropiska fåglar. Hit reser resenärerna som redan har semestrat på Maldiverna och Mauritius som vill uppleva något nytt.

– Maldiverna är helt klart den stora trenden inom det här segmentet och Mauritius fortsätter att öka i efterfrågan, men Seychellerna är up and coming. Mycket tack vare allt smidigare flygförbindelser, kommenterar Annika Björkroth, marknadschef på och en av grundarna av Travel Beyond.

Om Travel Beyond
Travel Beyond är Sveriges ledande resebyrå inom premiumsegmentet och grundades år 2005 av Helena Andrén och Annika Björkroth, båda med lång och gedigen erfarenhet av resebranschen. Resebyrån skräddarsyr exklusiva och unika researrangemang över hela världen och vänder sig till resenärer med höga krav på kvalitet och service. Bland kunderna finns både privatresenärer och företag. Några av de bästsäljande destinationerna är Maldiverna, USA, Sydafrika, Dubai och Mauritius.

Resa | Travel Beyond
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login