Trick or Treat – The Body Shop lanserar Halloween Special Edition

Av den 30 september, 2017
Nyhet! Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin - i butik från 20 September!

Halloween har smugit sig på oss igen med benrangel, pumpor och läskigt roliga fester i kreativa dräkter och looker.

Det måste ju förstås firas, och det gör vi genom att lansera en ruggigt speciell och begränsad upplaga av kroppsvårdsserien Vanilla Pumpkin.

Varför alla dessa pumpor på Halloween?
Firandet med den klassiska pumpalyktan har sin början i den irländska festivalen Samhain, som markerade slutet på sommaren och början på det mörka vinterhalvåret. Och ljusen? De satte man helt enkelt där för att skrämma bort andeväsen som ansågs vara speciellt aktiva vid denna tid på året.

Spice things up!
Vår begränsade upplaga av Vanilla Pumpkin sjuder av höstliga dofter och inspiration från nybakade härligheter. Fylliga noter av pumpa och vanilj från Madagaskar blandas med inslag av tonkabönor, hasselnöt och lönnsirap.

”Luktsinnet är så starkt kopplat till våra minnen att det även väcker känslor och tankar från barndomen. Forskning visar att den djupa vaniljdoften framkallar övervägande positiva minnen och att den minskar stress och hjälper oss att koppla av.”

Jennifer Hirsch, Beauty Botanist hos The Body Shop

Body Butter
En mjukgörande säsongsgoding som vårdar huden i en lockande doft som varar i upp till 24 timmar (kan i vissa fall även attrahera vampyrer).

Shimmer mist
Glöm att flyga under radarn på halloween med denna skimrande rampljustjuv och dess lockande höstdofter. Kronan på verket efter en fuktighetsbevarande kräm.

Duschgel
Pumpa huden full med halloweenistisk energi med vår utsökta och tvålfria duschgel.

Alla produkter finns i butik 20 september!

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login