Tre romantiska saker att göra med din partner i Dubai

Av den 1 november, 2016

I en stad som Dubai där det mesta är spektakulärt finns det såklart upplevelser som sätter lite extra guldkant på en romantisk stund med din partner. Vings citykorre Areni Ararat tipsar om tre romantiska upplevelser.

Hot Air Balloon Ride
Att stiga upp i gryningen kanske inte låter så frestande på semestern men i Dubai är det värt det, särskilt om man får sväva i en luftballong i soluppgång med gyllene ökensand under fötterna.

Har man tur får man syn på ökengaseller och kameler.

Pierchic
På med spenderbyxorna när du besöker denna restaurang, Pierchic ligger på en pir, därav namnet, med fin havsutsikt och är perfekt om man är ute efter en romantisk atmosfär.

Detta är en finrestaurang med fokus på fisk och skaldjur, på menyn finns bland annat belugakaviar, ostron, krabba och hummer.

Inte helt otippat sägs restaurangen inneha rekord för flest frierier i Dubai. Piechic har öppet för lunch, brunch och middag, här finns även en trevlig bar samt en lounge.

Ökensafari med övernattning
Det finns inget mer romantiskt än att sitta vid en brasa medan man njuter av en måltid med sin partner, och det under en stjärnfylld himmel.

Det finns ett antal företag som erbjuder övernattning i öknen.

De erbjuder jeeptur mellan sanddynorna, magdans, hennamålning, kamelridning, skidåkning i sanden och middagsbuffé under stjärnorna.

Vings Dubai
Ving erbjuder flexibla reguljärflygspaket till Dubai året runt. I Dubai kan Ving erbjuda 48 hotell, fördelade på de fem resmålen Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach och Jebel Ali.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login