Tre ingredienser i receptet för ett sundare liv

Av den 27 oktober, 2019

Vad ligger till grund för en sund livsstil? Vi vet alla svaret: maten. Men att bara tänka på kvaliteten på de produkter vi köper räcker inte. Hur vi bevarar och tillagar dem är lika viktigt, eftersom misstag och distraktioner kan dra ner inte bara smaken på maträtterna utan även deras näringsvärde.

Som tur är kan tekniken hjälpa oss här. Mer specifikt den teknik som representeras av den senaste generationen av tre Smeg-apparater som utformats för att sätta hälsan på bordet: Blast Chiller, vakuumlådan och den kombinerade ångugnen.

De här avancerade lösningarna är svaret på vanliga problem: Hur förvarar jag livsmedel så att de inte förlorar de egenskaper de hade när de var färska? Vilken tillagningsmetod är den bästa för lätta, smakrika och näringsriktiga maträtter?

Smeg utgick från de här vardagsbehoven och utformade Vitality System.

Med Smegs Blast Chiller kan du till exempel frysa sommarens bär och frukter och sedan använda dem i barnens favoritmellis, även under vintern.

I vakuumlådan kan du hålla färsk fisk fräsch längre, och spara den till ett speciellt tillfälle utan att den riktiga smaken går förlorad.

Och huvudrätten? En ångugn kan användas för att laga en härlig lax med vakuumkokat ris, en rätt med finstämda, naturliga smaker och helt utan tillsatt fett.

Allt detta samtidigt som du bevarar 100% av vitaminerna, mineralerna och andra näringsämnen hos de råa ingredienserna.

En stressig vardag där tiden inte räcker till för att handla och laga mat är inte längre något hinder för alla dem som vill hålla sig i form.

Tack vare Smegs Vitality System kan du anamma hälsofilosofin som alltid har funnits i Italiens DNA och som vi måste – även i dagens hektiska värld – sätta i centrum för våra vanor.

Prylar | Tre ingredienser i receptet för ett sundare liv
Örebroguiden

Källa: SMEG

You must be logged in to post a comment Login