Träning | Alltid rätt temperatur på löpturen med Kiprun Evolutiv

Av den 29 september, 2015

Under ett löppass ändras kroppens temperatur och du kan känna dig varm och kall om vartannat. Detta kan självklart upplevas som störande och obehagligt.

På vintern är vissa delar av kroppen, till exempel händer, armar och mage, extra utsatta och känsliga för kyla. Axlar och rygg är däremot kroppsdelar som lätt värms upp och där man har tendens att svettas mer. Därför tog Kalenji fram Kiprun Evolutiv: den anpassningsbara löpartröjan.

Principen med Evolutiv

Den smarta löpartröjan Kiprun Evolutiv erbjuder unika ventilerande egenskaper:

  • Värmande del vid magpartiet
  • Ventilerande system som avleder svett över hela kroppen
  • Vindtätt material på övre delen av kroppen samt på armarna

Kiprun Evolutiv Herr

Tack vare det ventilerande systemet som innebär att du kan täcka armarna och bröstet med ett extra skikt tyg om du så önskar, kan du alltid hålla lagom temperatur på löppasset och känna dig fräsch under hela löprundan! Om du blir för varm kan du kavla upp det yttersta lagret tyg på armarna. Du kan även öppna upp det övre lagret tyg på bröstet tack vare två dragkedjor i halsen.

Herrmodellen finns i 3 olika färger och i storlek S till XXL.

Kiprun Evolutiv Dam

Löpartröjan Kiprun Evolutiv Dam är tillverkad i material som alltid reglerar temperaturen så att du känner dig torr och fräsch under löpturen!

Detta plagg är perfekt för dig som lätt blir varm när du springer eftersom det är försett med ett smart ventilationssystem på överarmarna och bröstet.

Det går att täcka hela underarmarna med ett extra, vindtätt tyglager, men det går även att kavla upp detta ytterlager och gömma det i en diskret ficka längst upp på armen.

Ventilationssystemet på bröstet kan du ändra som du vill: antingen helt uppdraget för att skydda halsen , eller öppet för att lufta hals och bröst.

Dammodellen finns i 2 olika färger och i storlek 36 till 46.

Svårt att veta hur du ska klä dig på löpturen? Besök Decathlon.se för tips om hur du gör löpningen till ett rent nöje med rätt skor, rätt kläder och rätt träningsupplägg.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login