Tove Styrke släpper video

Av den 12 oktober, 2017

Tove Styrke släppte singeln ”Mistakes” den 15 september och sedan dess har låten nått närmare 4 miljoner Spotifystreams och hyllats runtom i världen av fans, andra artister och press.

Nu släpper Tove musikvideon till låten, och går samtidigt ut med att hon ska turnera med Lorde USA under våren 2018. På Lordes ”Melodrama tour” följer Tove med på femton arenastopp i bland annat Seattle, Portland, Los Angeles och Dallas med start den 1 mars.

Videon till ”Mistakes” hade premiär på The FADER och där ser vi Tove som en runaway bride som får kalla fötter, med en twist. Videon är regisserad av Joanna Nordahl och inspelad på Gotland. Tove berättar om videon:

”Låten handlar om att omfamna sina fel, släppa taget om sig själv och sluta vara perfekt. Bruden för mig är en bild av ’perfektion’ och det var kul att göra en twist på det…jag tycker att hon springer tillbaka till sig själv istället för att springa bort.”

Röster om Mistakes:

“Tove Styrke is carving out her own sweet spot in contemporary pop: sharply produced, cheeky songs delivered in a distinctive lilt”
– TIME Magazine

”This is your new anthem for getting lil’ naughty”
– NYLON

“Styrke is making some of the most interesting and daring pop songs of 2017″
– Entertainment Weekly

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login