Top Cats till Blå Bergen Pub & Restaurang

Av den 25 juni, 2018

Top Cats – Modern rockabilly med fullt ös och outtröttlig energi kommer till Blå Bergen Pub & Restaurang!

De senaste 14 åren har det värmländska bandet pumpat in nytt blod i landets rock n roll-scen. Bandet kommer ursprungligen från Torsby och trots sin unga ålder är de riktiga veteraner i gemet, de har spelat rockabilly och gammal rock ’n’ roll sedan de tidiga tonåren.

Första gången hela Sverige hörde talas om dem var via dokumentärfilmen raggarliv. Tv-premiären följdes sedan upp med: Nyhetsmorgon, Grynets show, Bingo Lotto, Go kväll, Världens barn, Victoriadagarna, Melodifestivalen med flera.

Första albumet gick in på andra platsen på albumlistan och sålde guld. Det efterföljande gick in som etta och närmar sig nu guld. Det tredje albumet släpptes våren 2015. Den 9 februari 2017 släpptes singeln -In the middle of the night.

Cruising på dagen med Start vid Lajac i Ormesta med ett stopp på Färgexperten på Aspholmen. Där är det uppställning för de bilar som vill vara med i Bilutställning, Top Cats kommer att vara på plats på Färgexperten och de kommer att utse sin favorit.

Publiken kommer att få rösta på sin favorit och Mats på Färexperten utser sin favorit. Priset kommer att delas ut på Blå Bergens utescen i anslutning till att Top Cats börjar spela.

Top Cats kommer att leverera modern rockabilly på Blå Bergen Pub & Restaurang fredag 30 juni!

» Mer info här «

Kultur & Musik | Blå Bergen Pub & Restaurang
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login