Tommy Nilsson släpper nytt kommer till Örebro

Av den 26 februari, 2017

En lycklig och storslagen Tommy Nilsson är tillbaka med sina allra starkaste sidor.

Den enorma rösten, ljudlandskapen mellan rockigt och mjukt, refrängerna som fastnar direkt och framförallt texterna. Tommys texter har mognat på albumets nyskrivna låtar och speglar lite större frågor om människor och kärlek.

”Samma människa” är ett inspirerat och välproducerat album som innehåller favoriterna från ”Så mycket bättre” och flera nya originalspår. Albumet släpps den 17:e Februari och på Julafton kommer först den helt nya singeln ”Vem du är”. 

Låtordning ”Samma människa”:
1. Samma människa
2. Sommarnatt
3. Så som i himlen
4. Det sitter i dig
5. My love is not blind
6. Vem du är
7. Ljudet av tårar
8. I den stora sorgens famn
9. Alla vill vara någonting för någon
10. Ljudlöst och salt

Tommy Nilsson åker även ut på turné under 2017 med en föreställning om kärleken, livet och en försvarlig dos Rock´n roll. Det är en feelgood-show som innehåller alla hans stora låtar, de fantastiska tolkningarna från “Så mycket bättre” samt låtar från hans nya album med starka nummer och varma budskap.

I en spännande scenproduktion med Tommys berättelse och stora röst i mitten, får vi ett par timmar fyllda av humor, eftertanke och musikaliska höjdpunkter. Tommy som i oktober i år släppte singeln ”Samma människa” firar snart 40 år som artist. 

Tommy Nilsson kommer till Örebro och Conventum Kongress torsdag  2 mars!

Mer info här >>

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login