Tomas Vagner håller vernissage i Saluhallen

Av den 21 september, 2019

Torsdagen den 26 september tar en ny utställare vid på Hallen. Det är Tomas Vagner som kommer att hålla en vernissage med sina målningar och utställningen kommer sitta uppe till och med onsdagen den 16 oktober.

Om Konstnären:
Man måste våga lita på sig själv vad gäller smak, inte kolla av hos omgivningen för att försäkra sig om att man tycker rätt.

Jag heter Tomas Vagner och är konstnär. Jag har en abstrakt, kraftfull och karakteristisk målarstil som söker harmoni mellan färg, form och yta. Jag placerar mig i facket contemporary, alltså samtida, tidlöst, modernt och unikt. Jag målar gärna stort och generöst, tavlor som vill ha plats och tar för sig.

Konst kan ju vara vad som helst, att förklara min konst och dess ”varför” kan bli fel. Jag skapar främst för min egen skull men viktigast är att jag själv vill ha det färdiga resultatet på en vägg hemma, det är drivkraften. Jag litar på mig själv, på min egen känsla och smak, är inte ängslig och undrar vad andra tycker och tänker – och jag tror mina köpare är likadana.

Jag har alltid målat och skapat. Om jag gjort rätt från början hade jag aldrig gjort något annat än målat. Men osäkerhet eller okunskap gjorde att jag först valde en annan bana. Fortfarande kreativt och skapande i form av Grafisk Formgivare – men egentligen har jag alltid varit konstnär. Så jag bestämde mig och gjorde om och gjorde rätt. Numera målar jag och skapar på heltid.

Eftersom alla inte har plats för, eller möjlighet att köpa mina målningar, kommer jag att på Örebro Saluhall visa verk i mindre skala, jag skapar jag även posters unikt för www.poshter.se. Vi ville helt enkelt ge fler möjligheten att inreda med unika verk på väggen som du bara hittar hos poshter.se.

Exempel på mina målningar finns på www.vagner.se.

» Mer info här «

Kultur | Tomas Vagner håller vernissage i Saluhallen
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login