Tobias Karlsson ”Medveten och engagerad samhällsmedborgare”

Av den 28 mars, 2017

Svenska Eventakademin delade för 17:e året i rad ut det åtråvärda Narrenpriset, som i år gick till en överraskad och berörd Tobias Karlsson.

  • Det var helt chockande att från ingenstans få pris igår. När min bästa vän, som är grunden till att jag är den jag är idag kommer gående för att överräcka priset brast allt! Jag är så lycklig för utmärkelsen och tackar för att man tror att jag gör skillnad– Tobias Karlsson

Svenska Eventakademins motivering:
”Vinnaren har med sina shower och föreläsningar visat prov på en utveckling från sin livspassion till medveten och engagerad samhällsmedborgare som använt sitt kändisskap till något större och mer betydelsefullt. Vinnaren är en sann entreprenör och god förebild för många andra, inte bara en av våra mest kända och framgångsrika artister, utan dessutom en av landets mest populära och inspirerande talare, som inte lämnar någon oberörd, som hjälpt tusentals och åter tusentals individer, grupper och familjer att stå upp för den man är, att hjälpa andra och våga följa drömmen”.

På det öppna kunskapsseminariet Stora Presentationsdagen 2017 samlades igår Sveriges talarelit och flera skådespelare i ett fullsatt Stockholm City Conference Centre, Eventet gick av stapeln för femte året i rad i syfte att vässa retoriken för att inte bara nå fram med sina budskap, utan även att få sin publik att minnas det man sagt.

På scenen stod Tobias Karlsson och levererade sin show-föreläsning ”Den optimala presentationen” som inte lämnade någon oberörd.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login