Tobbe Ström höll sin första soloshow på Frimis Salonger

Av den 20 april, 2017

Igår höll Tobbe Ström Sveriges roligaste Örebroare som han själv utnämnt sig till sin första fullängds standup show på Frimis Salonger.

Jag har följt Tobbe under en längre tid och sett hans utveckling, från mer trevande försök som konferencier till att ta större och större plats på scenen.

Nu var det alltså dags för honom att ta steget ut på scenen helt utan backup för att underhålla publiken i en timme, och det var en något nervös Tobbe Ström som äntrade scenen.

På det hela taget så får jag säga att detta var en helt okej premiär, Tobbe råkade dock falla i några av de klassiska fällorna till exempel att hålla kvar lite för länge vid ett skämt som flyger och att dra ett skämt som var menat till senare i showen.

Jag tycker dock att Tobbes insats var bra, men att han har fått med sig några nyttiga hemläxor som om de görs rätt kommer att göra nästa show eller framträdande mycket bättre.

Man kan se det hela lite som ett barns utveckling, Tobbe har lärt sig sitta, krypa, stå och nu var det dags för de första vingliga stegen helt på egen hand.

Bilder från showen.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login