Tjuvjakt kommer till Epic – Ritz Nightclub

Av den 29 augusti, 2018

Tjuvjakt är bandet som vände upp och ner på musiksverige under våren 2017 och har på kort tid växt fram som en av Sveriges största hiphopakter. Efter ett framgångsspäckat 2017 med allt från vinst i GAFFA-prisets kategori ”Årets Genombrott” till flerfaldiga nomineringar i både Grammis och P3 Guld är det nu dags för gruppen att ge sig ut på en sommarturné Sverige över, fredag 31 augusti kommer Tjuvjakt till Epic på Ritz Nightclub.

Bandet har sedan starten 2012 samlat ihop över 120 miljoner streams på Spotify och etablerat sig som en av de mest mångfacetterade och påhittiga hiphopgrupperna i Sverige, och under våren 2017 släpptes albumet ”Pojkvän” som tog Sverige med storm. Den innehåller bland annat megahiten ”Tårarna i halsen” som sålt platina fyra gånger om och erhöll nomineringar för ”Årets låt” i både Grammis och P3 Guld.

Tjuvjakts hiphop karakteriseras av charm, påhittighet och en livsbejakande mentalitet: en vilja att vara konstruktiv och uppmuntra det som är bra, snarare än dissa det som är dåligt. Detta, i kombination med sköna beats och en allestädes närvarande humor, gör dem till en frisk fläkt i svenskt musikliv. Till den kommande turnén tar de med sig både gammalt och nytt material.

Vi har nya grejer på G som vi är sjukt peppade på att visa upp, men även att göra de gamla grejerna fetare, hälsar gruppen.

Medlemmarna i Tjuvjakt är Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson.

Fredag 31 augusti kommer Tjuvjakt till Epic – Ritz Nightclub.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Ritz Nightclub
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login