Timo Räisänen till Bryggerikrogen i Nora

Av den 23 juli, 2020

Timo Räisänen är en sann entertainer, en komiker som lockar till skratt, och hinderslöst för publiken rakt in i det sällsamma allvaret.

Med en gedigen låtkatalog med bl.a megahiten “Fear No Darkness Promised Child” och hundratals gig i ryggen har Timo Räisänen gjort sig ett namn som en av Sveriges största soloartister.

Göteborgssonen och f.d Hellström-gitarristen drog igång sin solokarriär 2004 och har sedan dess två gånger stått som vinnare i P3 Guld.

2016 var han med “Timo sjunger Ted” en av landets mest bokade akter. Och med den efterlängtade debuten på svenska, albumet ”Tro, hat, stöld” 2017, vann han återigen publikens såväl som medias hjärtan.

2018 och 2019 såg vi honom framföra En Timokonsert, där han sammanfattade karriären så här långt i en “Timo extra allt-föreställning”.

Julen 2019 var Timo ute på turné med ”Timo Räisänen tolkar Julen” som bjöd på både nya och klassiska låtar, så väl som helt nyskrivna framtida jul-klassiker i ett manér vi aldrig tidigare har sett honom.

Timo Räisenen kommer tillbaka till Bryggerikrogen i Nora i sommar Onsdag 5 Augusti 2020, spelningen kommer att ske på Bryggerikrogens uteservering för 45 personer.

» Mer information här «

Musik | Timo Räisänen till Bryggerikrogen i Nora
Örebroguiden

Källa Bryggerikrogen i Nora

You must be logged in to post a comment Login