Till dig som ÄLSKAR din garderob

Av den 29 juni, 2018

LG:s senaste innovation inom klädvård, LG Styler, är den ultimata produkten för dig som älskar din garderob. Det smarta ångskåpet fräschar snabbt och enkelt upp de flesta typer av plagg, tar bort skrynklor & allergener och har dessutom en byxpress i dörren!

Som om det inte vore nog kan skåpet också användas för skonsam torkning av ömtåligare material. LG Styler tar helt enkelt hand om din garderob på ett helt nytt sätt och kommer garanterat att underlätta i din vardag.

Skonsam klädvård för favoritplagg och festkläder
Klädvårdssystemet LG Styler är helt klart en must-have för den modeintresserade. Det finns program som påbara 20 minuter fräscharupp dina plagg med hjälp av ånga (LG TrueSteamTM). Uppfräschningsprogrammet fungerar lika bra på ömtåligare plagg med en LG Styler i hemmet slipper du ta dina kostymer, blusar och jackor till kemtvätten – enkelt och bekvämt!

Hur går då detta till? Skåpet genererar ånga från en enkelt uttagbar vattenbehållare som är placerad i botten av skåpet. Under pågående program vibrerar galgarna samtidigt som ångan tränger in i kläderna, vilket gör att dålig lukt vädras ur samtidigt som skrynklor slätas ut. Effektivare än att hänga ut dina plagg och du sparar tid på att slippa stryka. Dessutom sparar detta massor av vatten och sliter avsevärt mindre på tyger och färger jämfört med ett normalt tvättprogram med maskin. Ofta är kläder inte direkt smutsiga och mår bättre av att bara fräschas upp, som till exempel en skjorta, kavaj eller ett par jeans som använts en dag, eller varför inte outdoor-jackan som luktar grillrök efter helgens utflykt.Eftersom ångan består av 100 procent vatten är den också skonsamt mot din hud. Bättre för dig – bättre för miljön!

Allergener av alla dess slag
I de flesta hem finns mängder av kvalster och damm. Med våren och sommaren kommer dessutom pollen, för att inte tala om eventuella husdjur som hårar av sig – den härliga perioden när vi går mot värme och ljus är med andra ord den värsta för många allergiker. Så ytterligare fantastisk egenskap med LG:s ångteknologi TrueSteamTM är att den tar bort ända upp till 99,9 procent av alla allergener, som pollen, kvalster och djurhår. Perfekt för både allergiker samt vid hantering av till exempel babysaker som filtar och mjukisdjur. Ett dedikerat anti-allergiprogram finns, för bästa möjliga effekt.

Och dessutom
Med den smarta byxpressen, placerad i dörren, fixar du snabbt knivskarpa pressveck inför arbetsdagen eller festen. Behöver du torka ömtåligare plagg som till exempel koftor – eller ett par skor – finns ett hyllplan i nedre delen av skåpet.

Dessutom kan du via din smartphone snabbt och enkelt ladda ner fler specialprogram beroende på vad du vill tvätta, torka eller fräscha upp. Var noga med att alltid följa klädernas tvättråd för bästa möjliga resultat!

Pris och tillgänglighet
LG Styler finns att köpa hos flera av de större kedjorna, kontakta din lokala återförsäljare för aktuellt pris.

Mode & Skönhet | LG Styler
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login