Thomas Stenström turnerar i sommar – kommer till Örebro

Av den 15 maj, 2019

Thomas Stenström ger sig ut på vägarna under både sommaren och hösten 2019! Den 10 maj släpptes EP:n ”Uddevalla Dreamer, del 1” – bland annat innehållandes singlarna ”Adios Amigos”, ”Himlen över city” och ”Bam bam” – och har redan streamats över 3,6 miljoner gånger. Under tre dagar i april spelade Thomas Stenström i Stockholm, Göteborg och Malmö, och nu står det klart att Thomas besöker en rad städer i Sverige under sommaren och hösten 2019.

Biljetter via blixten.se/thomas-stenstrom!

Med sprillans nytt material i bagaget besökte Thomas Stenström Stockholm, Göteborg och Malmö under tre datum i april 2019. Det bjöds på både nya singlar, en hitkavalkad så väl som ett par helt nya och osläppta låtar under högenergiska former, och hela paketet hyllades med öronbedövande allsång och fina omskrivningar.

Uddevallasonen sålde slut det hemtama Pustervik på nolltid – och kort därpå stod det klart att Thomas Stenström återvänder till Göteborg i sommar, då han den 22 augusti intar Trädgår’ns Sommarscen – en helt ny utomhusscen i Göteborg.

Upptakten inför sommaren började på allvar den 10 maj, då EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1” släpptes. Efter giget på Vasateatern den 10 april fann sig även Stockholm charmad som på nytt, och på fredag 17 maj gör Stenström ett kärt återbesök – men denna gången på Gröna Lunds Stora Scen.

”Det är vackert på riktigt” och ”Förvänta dig stora ting av honom”, sades i tidningen Hymn om Thomas konserter – och idag offentliggörs Thomas spelplan för sommaren och hösten 2019!

Thomas Stenström blev först uppmärksammad 2010, och mellan åren 2011-2013 skrevs skivkontrakt och både singel- och albumdebuter ägde rum. 2014 slog ”Slå mig hårt i ansiktet”, som idag uppgår till över 38 miljoner streams, ned som en blixt från klar himmmel, och i januari 2017 efter knappt ett knappt år i studion släppte Thomas nya albumet ”Rör inte min kompis” som följdes av en omfattande turné. I sommar är det dags igen, och planerna framåt är många & stora.

Thomas Stenström kommer till Villa Strömpis Lördag 17 Augusti 2019.

Musik | Thomas Stenström turnerar i sommar – kommer till Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login