Thomas Stenström spelar live på Villa Strömpis

Av den 13 augusti, 2019

Den 17 augusti kommer Thomas Stenström till Gula villan och kör hårt!

Thomas Stenström ger sig ut på vägarna under både sommaren och hösten 2019! Den 10 maj släpptes EP:n ”Uddevalla Dreamer, del 1″ – bland annat innehållandes singlarna ”Adios Amigos”, ”Himlen över city” och ”Bam bam” – och har redan streamats över 3,6 miljoner gånger. Under tre dagar i april spelade Thomas Stenström i Stockholm, Göteborg och Malmö, och nu står det klart att Thomas besöker en rad städer i Sverige under sommaren och hösten 2019.

Med sprillans nytt material i bagaget besökte Thomas Stenström Stockholm, Göteborg och Malmö under tre datum i april 2019. Det bjöds på både nya singlar, en hitkavalkad så väl som ett par helt nya och osläppta låtar under högenergiska former, och hela paketet hyllades med öronbedövande allsång och fina omskrivningar.

Upptakten inför sommaren började på allvar den 10 maj, då EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1” släpptes. Efter giget på Vasateatern den 10 april fann sig även Stockholm charmad som på nytt, och på fredag 17 maj gör Stenström ett kärt återbesök – men denna gången på Gröna Lunds Stora Scen.

”Det är vackert på riktigt” och ”Förvänta dig stora ting av honom”, sades i tidningen Hymn om Thomas konserter – och idag offentliggörs Thomas spelplan för sommaren och hösten 2019!

Thomas Stenström blev först uppmärksammad 2010, och mellan åren 2011-2013 skrevs skivkontrakt och både singel- och albumdebuter ägde rum. 2014 slog ”Slå mig hårt i ansiktet”, som idag uppgår till över 38 miljoner streams, ned som en blixt från klar himmmel, och i januari 2017 efter knappt ett knappt år i studion släppte Thomas nya albumet ”Rör inte min kompis” som följdes av en omfattande turné. I sommar är det dags igen, och planerna framåt är många, stora och den 17 Augusti kommer Thomas till Örebro och Villa Strömpis.

» Mer info här «

Musik | Thomas Stenström spelar live på Villa Strömpis
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login