Thomas Di Leva ger intim konsert på East West

Av den 8 februari, 2017

Thomas Di Leva – Rymdblomman från Gävle, är en av landets mest kända och spektakulära artister genom svensk pophistoria. Vem har inte hört “Vem ska jag tro på?”, “Vi har bara varandra”, “Miraklet” eller någon annan av hans otaliga radiohits och svenska popklassiker.

Di Levas säregna röst och unika popsound är numera legendariskt i kultursveriges rika mylla. Hans tidlösa texter tar med enkla ord upp djupa frågeställningar såsom meningen med livet och “Vad är frihet?”. Han sätter ord på det vi alla känner men inte kan förklara och hans kärleksfulla uppenbarelse inspirerar och fyller oss med hopp.

Artisten Thomas Di Leva är med 22 album och hundratals TV-framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse. Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så “udda fågeln” nu som en självklarhet på sommarens soliga scener. Så det är med stor glädje och förväntan vi nu år 2017 åter får uppleva Di Levas hänförande sång och artisteri här på East West i Örebro.

Thomas Di Leva spelar på East West lördag 11 februari kl. 22.00, fåtal platser kvar i skrivande stund.

>> Mer info här <<

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login