Therése Lindgren släpper egna presentboxar med BOOM Watches

Av den 11 november, 2019

Therése Lindgren släpper två presentboxar tillsammans med BOOM Watches. Boxarna innehåller klockor med en ny serie veganska armband, framtagna tillsammans med Therése.

– Det känns jätteroligt att samarbeta med BOOM Watches. För mig är det viktigt att göra samarbeten med företag som har produkter som jag själv skulle använda eller som har en produkt som jag verkligen tror på. Med BOOM känns det helt rätt och det skall bli så spännande med de nya veganska klockorna. Initialt har jag valt ut klockor och armband till två presentboxar. Klockorna är fina och välgjorda samtidigt som de är prisvärda och klassiska, säger Therése Lindgren.

BOOM Watches unika egenskap är att deras klockor är helt modulära. Klockans delar kan bytas ut och kombineras på olika sätt, vilket ger konsumenterna möjlighet att fritt förändra en enda klocka, snarare än att äga flera olika stycken.

– Vi är stolta över samarbetet med Therése. Hon var det självklara valet för oss eftersom hon är så otroligt genuin och ärlig i de företagssamarbeten hon gör. Samarbetet med Therése lanserades i början av månaden och intresset var över all förväntan, vilket känns otroligt roligt. Vi har ett starkt miljö- och hållbarhetsperspektiv som koncept och vi kommer fokusera ytterligare på det under 2020, säger Niklas Dahlgren, vd för BOOM Watches.

I samband med lanseringen av Therése Lindgrens presentboxar gör BOOM Watches en influencer marketing-kampanj med United Screens på Therése Lindgrens sociala medier.

Therése Lindgrens Youtube-video (influencer marketing-kampanj) för BOOM Watches

BOOM Watches är byggd runt ett unikt koncept inom sin industri där företagets klockor designas och anpassas av varje kund. Hela idén bygger på att skapa en högkvalitativ klocka till en attraktiv prisnivå. Grundaren Niklas Dahlgren har mer än 20 års erfarenhet i branschen och har bland annat byggt upp Gant Time och Storm Watches internationellt.

Therése Lindgren är influencer, med sammanlagt totalt närmare 2 miljoner prenumeranter och följare på sina sociala kanaler. Hon har fått flera priser och utmärkelser för sitt arbete och har gett ut två böcker samt gjort svenska rösten till karaktären Spam i filmen Emoji Movie. 2019 utsågs Therése Lindgren som mäktigast på sociala medier av Medieakademin.

Prylar | Therése Lindgren släpper egna presentboxar med BOOM Watches
Örebroguiden

Källa: United Screens

You must be logged in to post a comment Login