The story of Christmas – en julkonsert med Joybells och Evelina Gard

Av den 10 december, 2019

Välkommen på en gnistrande julkonsert i Immanuelskyrkan till förmån för Immanuelskyrkan sociala arbete Take Care, konserten framförs av Joybells tillsammans med Evelina Gard.

Joybells är Immanuelskyrkans gospelkör med anor från 1963, som släppt över 10 album, och back in the days några LP-skivor. Med glädje och engagemang och fenomenala musiker får Joybells hela golvet att gunga.

Om Evelina Gard:
Evelina Gard har med sin röst och scennärvaro fångat sin publik under snart 20 år som aktiv artist, låtskrivare, arrangör och producent. Nu kommer hon till Immanuelskyrkan i Örebro för att tillsammans med gospelkören Joybells framföra låtar från sin julskiva ’The Story of Christmas’. Det blir en blandning av välkända julsånger och Gards egna material.

”Rösten har hon, förmågan att snickra melodier och arrangemang likaså. Och som om inte detta vore nog så är texterna strålande. Personliga, ärliga, äkta. Här sjungs gudskärleken, förtröstan, hoppet och upprättelsen ut på ett sånt sätt att det berör mig mer än något annat jag hört på mycket länge.”
– Recension, Carl-Henric Jaktlund, tidningen Dagen

The story of Christmas – en julkonsert med Joybells och Evelina Gard Lördag 14 December 2019!

» Mer information här «

Musik | The story of Christmas – en julkonsert med Joybells och Evelina Gard
Örebroguiden

Källa Immanuelskyrkan Örebro

You must be logged in to post a comment Login