The Poodles rockade Clarion på påskdagen

Av den 2 april, 2018

På påskdagen höll Clarion Hotel sin snart traditionella PåskRock och precis som förra året var biljetterna slutsålda.

Under kvällen spelade flera band men det var The Poodles som var kvällens huvudnummer, bandet är precis hemkomna från en europaturné.

Bandet gick på scenen vid 22:00 och rivstartade direkt för att inte låta den redan uppvärmda publiken svalna, första låten blir Crazy Horses och publiken tänder på alla cylindrar.

Jag blir positivt överraskad av The Poodles då jag nog mest täkt melodifestivalen när jag hört folk tala om bandet. Men detta är betydligt bättre och framför allt hårdare än vad jag förväntat mig, samtidigt som Jakob Samuel är en mycket karismatisk och skicklig sångare. Ja alla musiker i bandet är mycket skickliga och man levererar en bra klassisk hårdrock.

Publiken var som tokiga och det röjdes ordentligt framför scenen men för de som inte var sugna på att stå och trängas framför scenen så hade man fått till ljudet mycket bra i hela lokalen och även de som satt långt bak kunde höra musiken bra.

Detta var ett mycket trevligt evenemang och det verkar som om många utanför Örebro upptäckt detta då hotellet var fullbokat, nu har man lovat att återkomma med eventet även nästa år och då kan vi nog kalla det en tradition.

The Poodles får hela…

Bilder från konserten.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login