The Pennybridge Arms startar upp Heta stolen

Av den 9 augusti, 2019

Den 16 augusti är det premiär för ”Heta stolen” på The Pennybridge Arms och de första gästerna för en djuplodande intervju är Pelle Helgesson och Daniel Bakke.

Det är Kurt Sjöblom som kommer att agera intervjuare och leda samtalen, Örebroguiden mötte upp med honom för att få veta lite mer om ”Heta stolen”.

Kan du berätta lite om Heta stolen.
– ”Heta stolen” är en idé som varit med ända sedan vi startade The Pennybridge Arms, vi ville skapa en pub som hade en del liveevenemang, livemusik som vi är igång med, standup som vi jobbar på och så hade vi ”Heta stolen” som vi drar igång med nu. ”Heta stolen” innebär att vi bjuder in intressanta Närkeprofiler som vi sedan håller en scenintervju med där vi går lite bakom skalet och lär känna dem på ett lite mer personligt plan.

Vem eller vilka är gäster till premiären?
– Det är Per Helgesson och Daniel Bakke som nyligen blivit frisläppta från ett fängelsestraff i Tunisien, när vi fick reda på detta så tyckte vi att det kunde vara en bra start för ”Heta stolen” för de har en intressant historia att berätta. De nappade på idén och på den vägen är det.

Blir det någon fortsättning?
– Det är tanken men just nu har vi inga fler klara för ”Heta stolen” så har man förslag tar vi tacksamt emot dessa.

Heta stolen kommer även att streamas live här»

Karl-Johan Sandberg, Nöje | The Pennybridge Arms startar upp Heta stolen
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login