The Chainsmokers & Coldplay släpper ny singel

Av den 25 februari, 2017

Publiken på onsdagskvällens Brit Awards-gala i London fick en oväntad överraskning då GRAMMY-vinnande duon The Chainsmokers tillsammans med Coldplay gästade scenen och framförde en helt ny låt – ”Something Just Like This”.

Med fyra efterföljande hits Topp 10 på Billboard Hot 100-listan, släpps singeln ”Something Just Like This” som ett första smakprov från The Chainsmokers debutalbum “Memories…Do Not Open”. Albumet släpps den 7e april och kommer innehålla ytterligare tio nya låtar från hitmakarduon.

I samband med albumsläppet startar duons omfattande Nordamerika-turné för att så småningom även gästa Sverige och Bråvallafestivalen den 30e juni.

The Chainsmokers består av Alex Pall och Drew Taggart – de har blivit en av dagens mest eftertraktade unga artist- och producentduo och står för kanske en av 2016-års största genombrott som låtskrivare och producenter. The Chainsmokers låtar har toppat listor runt om i hela världen, inte minst i Sverige – här har fjolårets singlar (Roses, Don’t Let Me Down, All We Know och Closer) tillsammans sålt mer än 18xPlatina till dags dato.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login