Testa hur stor TV du kan ha med hjälp av NetOnNets nya AR-applikation

Av den 25 januari, 2020
Testa hur stor TV du kan ha med hjälp av AR.

Trenden visar att vi vill ha allt större TV-apparater i våra hem. Frågan många ställer sig inför köpet är hur det kommer att se ut med den nya, större TV:n – kommer det att se bra ut eller riskerar den att bli för stor? Med hjälp av en ny AR-applikation som NetOnNet utvecklat kan nu kunderna enkelt testa hur den nya TV:n passar i hemmet.

Lanseringen av Pokémon Go! sommaren 2016 gjorde AR-tekniken (Augmented Reality) känd för den breda massan. Bland de företag som har utvecklat AR-tjänster för konsumentmarknaden märks bland andra IKEA och Plantagen. Nu lanserar alltså NetOnNet en tjänst där TV-köpare kan enkelt kan testa hur den nya TV-apparaten passar in i bostaden.

– Vi ser en tydlig ökning av efterfrågan på stora TV-apparater, som har sjunkit i pris under senare år. 2020 ser ut att bli ett stort TV-år med många stora idrottsmästerskap som till exempel sommar-OS och fotbolls-EM för herrar och där många vill kunna följa sändningarna på en stor skärm. Vi har många kunder som funderar på hur stor TV de kan välja. Vi på NetOnNet är nu glada att vara först i hemelektronikbranschen med att kunna ge kunderna ett enkelt verktyg för att på förhand se hur stor TV som faktiskt ryms, säger Bertil Andersson, e-handelsspecialist TV för NetOnNet.

För att testa går du in på NetOnNets webbplats netonnet.se från din iPhone eller iPad och väljer sektionen Ljud & Bild. Toppbannern på sidan leder dig till tjänsten. Klicka på någon av TV-modellerna som finns från 49-82 tum och rikta sedan telefonen mot den plats där du vill ha TV:n för att se hur den valda modellen ser ut i ditt rum. Du kan dessutom enkelt dela bilden med andra.

Testa själv på https://www.netonnet.se/Content/Info/Testa_AR_TV_storlek/. Tjänsten finns i nuläget endast för iPhone- och iPad-användare.

Prylar | Testa hur stor TV du kan ha med hjälp av NetOnNets nya AR-applikation
Örebroguiden

Källa NetOnNet

You must be logged in to post a comment Login