Teatertisdagar med start i november

Av den 22 oktober, 2020
Bild: Alkemisterna, Fotograf Anton Swärdhagen

Länets amatörteaterkonsulenter, Tina Ruth och Stefan Jansson bjuder in till två Covid-19-säkra teaterkvällar under hösten. Syftet med träffarna är att peppa och stötta vi som är teateraktiva i vårt län under den pågående Coronakrisen, samt att vi lära känna nya människor från olika delar av länet och att ha förbaskat roligt såklart!

3/11 Teater med avstånd – Så här gjorde vi/gör vi under Coronakrisen

Vi byter erfarenheter och tankar kring hur Covid-19 förändrat vårt sätt att göra teater. Vi gästas av Elisabeth Brånsgård, regissör av PIP-Larssons kastrullresa, som berättar om sitt arbete med produktionen under våren och sommaren. Elisabeth bjuder oss på massor av Corona-säkra teaterövningar tillsammans med oss för att lätta upp den tunga Covid-stämningen.

Elisabeth Brånsgård dramatiserade och regisserade PIP-Larssons Kastrullresa som spelades i Lekhyttans djurpark på Hallagården i somras. Hon har även skrivit och regisserat barnmusikaler, studentspex och revy, och är även legitimerad psykolog.

OBS! Du som är teater- och/eller dramalärare, och har en övning eller två som du Coronasäkrat. Här finns tillfälle att dela med sig av dessa om du vill under kvällen.

17/11 Improvisations fördjupningskurs

Under ledning av Robin Wohlin och Simon Ohm från Improvisationsgruppen Alkemisterna får vi en kväll med Covid-säker improvisation och garanterade gapskratt.

För dig som har tidigare teater- och/eller improvisationsvana.

Kultur | Teatertisdagar med start i november
Örebroguiden

Källa Nya Teatern Amatörförening

 

You must be logged in to post a comment Login