Tävling | Vinn en hotellövernattning för 2 personer

Av den 27 augusti, 2016

Skagas glasögon vill inspirera dig att se allt det vackra som finns runt omkring dig. Det kan vara ditt smultronställe, en favorit person eller en stund som fångats på bild som, enligt dig, visar upp den vackraste och den bästa delen av Sverige. Var med och tävla med din bild och inspirera andra att se och upptäcka allt vackert som finns i vårt avlånga och underbara land.

Ladda upp din bild på Instagram, tagga den med #mypieceofsweden och var med i tävlingen att vinna en hotellövernattning för två personer till ett totalt värde av 2000 kr.

Gör så här för att delta i vår Instagram tävling:
(Tänk på att du behöver ha en öppen profil på Instagram för att vi skall kunna se dina bilder).

  • Följ skaga_sweden på Instagram
  • Lägg upp din bild och tagga inlägget med #mypieceofsweden
  • Du får dela hur många tävlingsbidrag som du vill

Tävlingsperiod:

Man kan ladda upp sitt bidrag från den 25 aug 2016 till den 1 nov 2016.

En jury (som består av Scandinavian Eyewears ledning) kommer att välja ut 6 st favoritbilder av de uppladdade bilderna till ”finalen”. Finalbilderna bedöms utifrån kreativitet, bildkvalitet och känsla. En vinnare koras av juryn och kommer att presenteras under november månad 2016. Vinnaren kommer att kontaktas via Instagram och även publiceras på http://www.scandinavianeyewear.se/blogg/

Tävlingsvillkor:

  • Genom att ladda upp din bild och tagga den med #mypieceofsweden godkänner du ditt deltagande i tävlingen.
  • Du måste själv ha tagit bilden och ha fullständiga rättigheter av eventuella personer på bilden att publicera den i vår fototävling.
  • Bilden du laddar upp kan komma att användas i marknadsföringssyfte för Skaga & Scandinavian Eyewear AB.
  • Denna tävling är inte sponsrad, gjord i samarbete med, eller administrerad av Facebook eller Instagram.

Tävlingen anordnas av Scandinavian Eyewear AB. Personal kan vara med att dela och tagga sina bilder men kan ej vinna tävlingen.

Vinst:
Ett presentkort på en hotellövernattning för 2 per på ett totalt värde av 2000 kr. Med denna vinst får du möjlighet att upptäcka en ny del av Sverige, kanske ett nytt smultronställe!

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login