Tävling | Vinn biljetter till premiären av No Escape

Av den 21 augusti, 2015

Nu börjar hösten närma sig (det känns så i alla fall trots sol och skönare dagar än i juli) och snart kommer mörkret sakta men säkert krypandes, då kan det vara skönt att kolla film.

Helst på riktigt, nämligen i en biosalong, därför lottar vi ut två biljetter som gäller för två besökare till filmen No Escape!

”NO ESCAPE är en actionpackad thriller om en amerikansk familj som flyttar till Sydostasien och hamnar mitt i en våldsam statskupp. Rebeller attackerar staden skoningslöst och förvandlar den till en krigszon.

Familjen måste fly och letar desperat efter en säker plats från rebellernas systematiska avrättningar av utlänningar. Owen Wilson och Lake Bell spelar det äkta paret, Pierce Brosnan är en brittisk agent som gör en heroisk insats för att rädda familjen.”

Ta chansen att vinna biljetter till No Escape som har premiär 04e september (biljetterna gäller för övrigt till 30e september)!

Svara på frågan, ”Pierce Brosnan spelade James Bond i fyra filmer, mellan vilka år?”

1. 1995 – 2002
x. 1996 – 2003
2. 1997 – 2004

Maila in ditt svar till tavling@orebroguiden.se innan den 2a september för att vinna en biljett, varje biljett gäller för två personer.

anders-olofssonAnders Olofsson, Film & Spel | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login