Tant Grön och Hela Härligheten med i White Guides Caféguide

Av den 15 juni, 2019

För sjunde året kan White Guide stolt presentera en caféguide som hjälper dig att hitta rätt bland Sveriges alla caféer. Årets caféguide blir den första guiden som delats upp med flera lanseringar, där 101 stycken sommarcaféer är först ut.

Här på webben hittar du nu sommarens godaste utflyktsmål med bakelser i sommarsol och svalkande drycker i havsbris. Till sommarcafé räknas de caféer som endast har öppet sommartid, ligger i en utpräglad sommarstad eller är extra härligt sommartid. Urvalet görs av redaktionen. Bland de listade sommarcaféerna är 16 nya och två stycken som gör come back.

Alla Sveriges bästa caféer – liksom 2019 års mästarklasslista – presenteras vid ett event i Stockholm i början av hösten. Under 2019 genomgår White Guide genomgår en digital transformation där uppdelade, mer säsongsanpassade lanseringar är en viktig del. Senare i veckan lanseras också White Guides nya användarvänliga sökfunktion.


Tant Grön och Hela Härligheten ligger på Fårahagen 320 i Vintrosa

Grönt på alla fronter

Med sin intilliggande blomsterhandel och klädbutik är detta ett grönt himmelrike (på klädsidan framförallt för damer). Cafédelen osar ekologiskt så långt det gröna ögat når och stämningen är lugn och skön. Självklart satsar vi på en grön pistageboll med kokos, smör och vit choklad. Budapestbakelsen är mandarinmjäll och smarrigt marängig. Kaffet kommer från Arvid Nordquist och serveras ur stor svart termos. Tedrickarna får rejäla gröna muggar.

Fårahagen 320
719 31, Vintrosa
019–29 48 48
www.tant-gron.nu

Platser 60

Mat & Dryck | Tant Grön och Hela Härligheten med i White Guides Caféguide
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login