Taco Bars gröna meny växer

Av den 12 november, 2017

Den vegetariska trenden är på frammarsch i världen och Sverige är inget undantag, Taco Bar utökar sitt vegetariska utbud ännu mer med flera nya spännande rätter på menyn och har inlett ett samarbete med varumärket Vegme.

Taco Bar har alltid haft vegetariska rätter på menyn sedan starten 1983, men den senaste tiden har vi märkt av en ännu större efterfrågan på gröna alternativ bland våra gäster. Nu har vi hittat ännu fler goda veganska och vegetariska råvaror och utökat vår meny ytterligare. Bland annat hittar du sojaproteinet Vegme som hyllats och vunnit flertalet smaktester, samt våra andra goda vegetariska alternativ som chili veggie och bönor i nya spännande kombinationer.

Idag kan du som gäst hos Taco bar få över 250 vegetariska alternativ och kombinationer. 

– Vi har försökt hitta ett alternativ som skall komplettera vår befintliga vegetariska meny och bredda den ytterligare. Idag kan man få nästan samtliga av våra rätter med ett vegetariskt protein som alternativ. Våra gäster ska aldrig behöva välja mellan gott och vegetariskt. Vi har även flera helt veganska alternativ och den menyn växer sig allt större. Bland annat har vi tagit in två helt nya veganska råvaror i form av vegansk ost och vegansk gräddfil, säger Lars Callebro.

Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login