Taco Bar utökar sin meny med en nyhet från havet

Av den 11 maj, 2018
Shrimp Soft Taco på Taco Bar

Taco Bar utökar sin meny med en nyhet från havet – For the love of shrimps.

Kärleken till riktigt bra råvaror sitter i vårt DNA, därför är vi otroligt stolta över att presentera våra senaste tillskott till Taco Bar-familjen, shrimps mexican style. Nu kan du få Shrimp Taco, Shrimp Burrito, Shrimp Salad och Shrimp Quesadillas. Våra räkor är smaksatta med rökig chipotle chili och paprika och är naturligtvis hållbart fångade med ASC-märkning för extra god eftersmak.

Så dyk in i vår nya sommarmeny och njut av våra nya rätter lagade med extra mycket kärlek.

“Detta kändes som helt rätt steg att ta, ett av våra viktigaste fokus är att ha en meny i tiden. Shrimp tacos har länge varit en klassiker i USA och vi har alltid känt att vi saknat något från havet på vår meny”, säger Josefine Abrahamsson, Marketing manager på Taco Bar.

Shrimp-rätterna tar plats i Taco Bars nya sommarmeny med kampanjnamnet For the love of shrimps.

“Taco Bar har alltid arbetat med kärlek till råvarorna och noggrant valt ut vad som får ta plats i köken. Därför kändes det som att vi hittat helt rätt med de ASC-märkta räkorna som vi använder i vår Shrimp-meny”, säger Josefine.

De nya rätterna kommer att finnas tillgängliga på samtliga Taco Bar-restauranger från och med den 4:e maj.

“Vi fortsätter vårt arbete med att ständigt utveckla vårt koncept med att vara en restaurang som har något för alla. I höstas initierade vi ett större fokus på vårt vegetariska utbud. Det är alltid en utmanande men kul uppgift att fortsätta hitta nya smakupplevelser i Tex Mex-köket.”, fortsätter Josefine.

Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login