Synsam till Kumla, butik nummer har 203 invigts

Av den 6 december, 2019
En av Synsams butiker i Sverige, igår öppnade butik nummer 203 i Kumla.

Synsams nyetableringar står som spön i backen. Från invigningen i Ronneby i förra veckan styrs nu kosan norröver till Närkeslätten. Igår torsdag 5 december öppnades Synsam butik nummer 203 i Kumlas centrumkärna.

Vid torget på Hagendalsvägen 12, i före detta SEB:s lokal, hälsar butikschef Johanna Bäckman tillsammans med två medarbetare stadens invånare välkomna. I den 115 kvm stora butiken kommer alla Kumlabor nu får tillgång till ögonhälsa och ögonmode av världsklass.

Synsam har ett viktigt samhällsuppdrag i att hjälpa människor med sin syn och att ta hand om sina ögon. För att göra det på bästa vis ska vi på Synsam alltid finnas tillgängliga, det ska vara enkelt att komma in i butiken och få hjälp utifrån sina individuella behov. Vi är väldigt glada att vara på plats i Kumla, en ort vi länge velat öppna butik i, säger Krister Duwe, Sverigechef inom Synsam Group.

Butiken har anställt tre medarbetare; en butikschef och två kundrådgivare.

Synsam Group är Sveriges ledande optikerretail-kedja och har cirka 450 butiker i hela Norden, varav 203 i Sverige. Etableringsstrategin innebär att Synsam satsar helhjärtat på mötet med kunden i butik och – givetvis – möter upp kunden digitalt. Synsam är vinnare av Sveriges bästa butikskoncept 2019.

Prylar | Synsam till Kumla, butik nummer har 203 invigts
Örebroguiden

Källa Synsam

You must be logged in to post a comment Login