Swedish Beach Tour Örebro 2018 – Tourfinal

Av den 27 juni, 2018

Swedish Beach Tour är Svensk volleybolls elittour i beachvolley, där landets bästa spelare gör upp om titlar och ära och 2018 avslutas touren i Örebro med en Tourfinal!

Varje sommar besöker Swedish Beach Tour 5-9 städer och sommardestinationer, spelplatserna ligger i centrum eller ute vid havet och evenemangen lockar i snitt ca 8 000 besökare/evenemang.

Swedish Beach Tour är en mötesplats där livesporten, musiken, besökarna, sponsorerna, servering och sidoevents tillsammans skapar en attraktiv helhetsupplevelse. Bäst av allt, det är alltid fri entré!

Örebro är nyheten på årets tourschema, det är dock inte första gången Swedish Beach Tour kommer till Närke. Senast 2015 intog Swedish Beach Tour staden. Den här gången har tävlingen fått tourfinalstatus, med allt vad det innebär.

– Det är tre år sedan vi var här sist och målet har alltid varit att komma tillbaka. Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att arrangera tourfinalen i Örebro. Det kommer bli en häftig inramning, säger projektledare Anders Persson, Beachbrothers BC.

Swedish Beach Tour startar torsdag 16 augusti och finaldagen avslutar helgen lördag 18 augusti, var i Örebro Swedish Beach Tour ska spelas är inte klarlagt ännu.

Nöje | Swedish Beach Tour
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login