Swebar lanserar Milk Chocolate Cashew och Caramel Brownie

Av den 10 oktober, 2019

Tänk dig en god bit mjölkchoklad, men med mycket mer protein och utan tillsatt socker. Blanda det med krispiga cashewnötter så har du Swebars nya underbara bar Milk Chocolate Cashew – en helt ny och eftertraktat smak i sporthyllan.

Caramel Brownie blir också den ett välkommet tillskott i hyllan med den perfekta kombinationen av brownie och karamellsås. De innehåller båda 38 % protein och inget tillsatt socker.

– Milk Chocolate Cashew  blir en succé hos alla som älskar mjölkchoklad och letar efter ett proteinrikt snacks men som samtidigt inte vill tumma på smakupplevelsen. Kombinationen mjölkchoklad och ljuvliga krispiga cashewnötter är verkligen något alldeles extra. För att inte tala om den fantastiska kombinationen av brownie och karamellsås som finns i vår bar Caramel Brownie, säger Sara Poulenc, brand manager för Swebar.

Produkterna är framtagna för dem med höga krav på näringsinnehåll, smak och funktion, men de passar alla som bara vill ha något riktigt gott att njuta av.

Swebar är en storsäljare av svenska proteinbars och sedan tidigare finns ett tjugotal riktigt smarriga smaker i sortimentet. Swebar har sedan 1998 har varit en pionjär på marknaden för sportnutrition i Sverige, med fokus på rätt näring i kombination med riktigt god smak.

Under hösten kommer tävlingen ”Vilken blir din favorit” att synas i butiker runt om i landet. Teama upp med din favoritsmak av de två nyheterna, ta en bild och tagga den med #TeamCaramelBrownie eller #TeamMilkChocolateCashew för att rösta på din favoritsmak och delta i tävlingen. Sista tävlingsdag är 31 oktober 2019.

Du hittar Swebar milk Chocolate Cashew och Caramel Brownie i ICA och Coop med försäljningsstart under hösten.

Träning | Swebar lanserar Milk Chocolate Cashew och Caramel Brownie
Örebroguiden

Källa midsona

You must be logged in to post a comment Login