Sweat more worry less – Träningsvänliga nyheter från The Body Shop

Av den 8 juni, 2018

The Body Shop hyllar alla former av aktiviteter. Jogging, vilda danssteg, wingsuit, tai chi, bikram yoga och takvandring. Svettiga aktiviteter har blivit en daglig livsingridiens som revolutionerat hur vi bär make up och kräver att den sitter på plats. 

Träna och svettas utan kladd med The Body Shops nya, sportinspirerade Lash Sport och Brow Sport. Två nykomlingar som är särskilt utvecklade för ett aktivt liv med makeup som sitter där den ska.

NEW LASH SPORT
En ny, högpresterande, vattenfast mascara som tål både svettdrypande träning, gapskratt och snyftfilmer. Lätt att ta bort och skonsam med en formula som förlänger, ger volym och definierar dina fransar.

NEW BROW SPORT
Ett transfer-resistant och hållbart proffsredskap som står pall för svett. Ger fylligare, välformade och definierade ögonbryn i en naturinspirerad formula som matchar din naturliga brynfärg.


HIGH IMPACT LOW MAINTENANCE
Kvinnor använder i snitt 16 skönhetsprodukter per dag, och det är inte lätt när du är språng. Ett hektiskt liv blir lättare om du rensar huvudet – och sminkväskan. Slå fem rutiner i en smäll – highlighta, konturera, skugga, applicera rouge och ge lyster med The Body Shops nya, multifunktionella Shimmer Waves-palette.

NEW AND IMPROVED SHIMMER WAVES
Skapa exakt den sommarlook du vill ha med tre multifunktionella Shimmer Waves-paletter. Perfekt när du vill göra det enkelt och resa lätt.

LASH SPORT & SHIMMER WAVES ARE ENRICHED WITH COMMUNITY TRADE MARULA OIL TO ENRICH OUR PLANET
The Body Shop anskaffar den lenande marulaoljan från Ondangwa i Namibia. Leverantören Eudafano Women’s Co-operative plockar marulaträdets frukter i maj och knäcker de soltorkade kärnorna för att sedan kallpressa dem. Vår Community Trade har hjälpt kooperativets kvinnor att bli ekonomiskt oberoende och gör det möjligt för lokalsamhället att skörda marulafrukten hållbart så att träden skyddas för framtida generationer.

FINNS I BUTIK JULI 2018

Mode & Skönhet | The Body Shop
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login