Sveriges största humortrio JLC kommer till Ritz

Av den 24 november, 2019

På fredagen den 29 november kommer humortrion JLC till Ritz Nightclub för ett som vanligt högoktanigt uppträdande.

Sveriges idag största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Dèman) grundades 2016 i Göteborg. Gruppen har gjort sig kända för sina träffsäkra sketcher, och förmåga att skapa viral humor för flera miljoner svenskar dagligen. Trots att trion  i sammanhanget inte funnits så länge, har de redan hunnit vinna flertal priser för sin humor, och efter all framgång har de get sig nu in i Musiken. Bandets första singel ”Sommar Sommar Sol” släpptes den 9:e Juni, 2017, och blev en ofantlig succé. Håll i er, och SHABLAAA!

Lucas Simonsson:
Lucas Simonsson är idag störst i Sverige på Facebook när det gäller virala videos. På enbart 3 månader fick han ihop 100,000 följare och insåg då att detta var något som han verkligen ville satsa på.
Under Lucas uppväxt spelade han väldigt mycket ”allan” och inspirerades mycket av Stefan & Krister. Intresset för komik blev så starkt att han redan som 10-åring började spela in videoklipp. Däremot så var det inte förrän 2013 det började bli mer seriöst.

Idag är Lucas Simonsson ett välkänt ansikte i Sverige och ledande viralt på det han gör med ca en halvimiljon följare i samtliga socialamedier och över 415.000 följare på Facebook samt över 600.000 på Instagram.

Carl Deman
Platina belönade, svenska virala genombrottet Carl Deman är tillbaks med ny singel ”TOBBE” – som släpps den 18 mars.

Carl Deman gick över en natt från att (för musikvärlden) vara helt helt okänd till att bli/uppnå ett av Sveriges största virala genombrott under 2015…

Idag belönad med platina har Carl nått närmare 10 miljoner streams på Spotify, ca 30 miljoner samlade views på Facebook / youtube och har över 160 000 + följare i hans sociala-mediekanaler.

Efter superhitten ”VAFAN” kommer nu låten ”TOBBE” som bygger på en helt ny Karaktär (KNEGARFARSAN), där Carl verkligen lyfter fram och befäster sin artistiska genrébred som en bred underhållare.

Jonas Fagerström
Jonas Fagerström har gjort en kometkarriär på både Instagram och Facebook med hans imitationer av bla. stekaren, hummerstjärt, och även hans igenkännings-klipp. I dag har han miljonpublik på Instagram och Facebook och hans följarantal ökar varje dag

Han har även släppt låten SVINDYRT som under sommaren fick över 1 miljon spelningar på Spotify.

Så missa inte JLC på Ritz Nightclub nu på fredag den 29 november.

» Mer info här «

Nöje | Sveriges största humortrio JLC kommer till Ritz
Örebroguiden

Källa: Ritz Nightclub

You must be logged in to post a comment Login