Sveriges roligaste lunch serveras i Örebro

Av den 7 mars, 2017

Måndag 13 mars kommer Sveriges roligaste lunch serveras i Örebro på Ritz.

Det är tre studenter vid affärshögskolan i Örebro som ligger bakom denna lunch, som också är en del av deras utbildning och kursen i projektledning.

Gänget bakom lunchen kikade förbi redaktionen för att berätta lite mer om vad det handlar om.

Vad är bakgrunden till det här projektet?
– Vi går Sales management utbildningen på Handelshögskolan här i Örebro och just nu läser vi en sex veckors kurs i projektledning, en del i den kursen är att driva ett projekt som skall genomföras på en dag, säger Dennis Neogard.

– När vi fick uppgiften så tänkte vi att vi ville göra något annorlunda och något som stack ut, då kom vi på iden med Sveriges roligaste lunch, fortsätter han.

Hur ser upplägget runt lunchen ut?
– Det kommer bli en lunchbuffé helt enkelt, men jag vill poängtera att det är en riktig lunch och inget hopp kastat utan den skall kännas att den är värd pengarna, säger Dennis. Sen har vi så klart underhållningen vilken Tobbe Ström står för med en stand up show, vi tänkte att man kan behöva piffa upp en tråkig måndag så varför inte lunch med stand up comedy?

– Det vi vill jobba med är ett mervärde i lunchen helt enkelt, avslutar Dennis.

Så var när och hur kommer det ske?
– Det kommer att vara på Ritz den 13 mars, lunchbuffén öppnar klockan 11:30 med showstart 12:00 där Tobbe Ström kommer att hålla igång i cirka 35 minuter, så meningen är att man skall hinna med det hela på en normal lunchrast.

– Vi släpper 100 biljetter och man kan boka dessa genom att maila till viktoria.bratström@gmail.com eller ringa 070 605 0558.

Då önskar jag lycka till och hoppas på succé på måndag.

Personerna bakom projektet är Viktoria Brattström, Oscar Söjén och Dennis Neogard.

Läs mer om eventet här »

Biljetter bokas genom att maila viktoria.brattström@gmail.com eller ringa 070 605 0558

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login