”Sveriges Historia” med Özz och Måns till Örebro Konserthus

Av den 28 november, 2016

Özz Nûjen och Måns Möller förenas igen på scen i showen ”Sveriges historia”. 
 
När Özz Nûjen och Måns Möller hade urpremiär i höstas på föreställningen ”Sveriges Historia – den nakna sanningen” kunde de inte att ana att den skulle bli en sådan stor succé. Biljettförsäljningen för hösten 2015 slog alla rekord och sålde snabbt slut i både Stockholm och Göteborg. Totalt är det över 23 000 personer som redan sett Özz Nûjen och Måns Möller i den gemensamma föreställningen.

Vårens Sverigeturné som startar nu på torsdag i Halmstad är redan en succé med utsålda hus. I resterande städer har gensvaret glädjande varit lika stort, så det gäller att snabba på om man inte vill missa duon när de kommer till just din stad.

Hösten 2016 flyttar föreställningen in på Skandiascenen i Stockholm och förlängs med 18 föreställningar med premiär den 22 september 2016. Både publik och press är lyriska och Aftonbladet gav duon högsta betyg 5 + med rubriken ”Skrattfesten gör en helt utmattad..” och skriver vidare ”.. Özz och Måns historielektion har briljant tonträff – och ett helt sanslöst sväng..”. DN skriver ”..samspelta parhästar. Måns Möller och Özz Nûjen dansar sig igenom historien..”

På fredag kliver de upp på scenen i Örebro Konserthus så missa inte detta.

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login