Sveriges första röda Moscatobubbel festlig nyhet från [yellow tail]

Av den 30 november, 2016

Lagom till de stora högtidernas månad december, lanserar australiensiska [yellow tail] Sveriges första röda Moscato-bubbel. [yellow tail] Red Moscato Bubbles smakar fräscht med tydliga inslag av jordgubbar, svarta vinbär och hallon. Det djupröda vinet har en perfekt balanserad moscato-sötma och sist men inte minst är det sprudlande bubbligt och festligt. Nr 78732. Pris 79 kr.

[yellow tail] är först ut i Sverige med att lansera ett rött bubbligt Moscato-vin. Som namnet indikerar är vinet gjort på den än så länge relativt ovanliga men mycket goda röda Moscato-druvan som ger en ljuvlig restsötma. Druvan trivs extremt bra i soliga Australien där moscato-viner blivit väldigt populära.

Vinet säljs i en fin flaska av champagnetyp med en fiffigt konstruerad återförslutningsbar kork. Den smarta korken gör att du inte måste avsluta hela flaskan på en gång utan enkelt kan återförsluta den och spara i kylskåpet till ett senare tillfälle.

Red Moscato Bubbles är den perfekta fördrinken vid festliga tillfällen när du vill bjuda på något läskande och gott och överraska dina gäster med att servera en drink de aldrig provat. [yellow tail] Red Moscato Bubbles serveras väl kylt i snygga champagneglas gärna i kombination med plockmat.

[yellow tail] Red Moscato Bubbles
Nr: 78732
Pris: 79 kr
Flasktyp: Champagne- / mousserande med återförslutningsbar kork.
Säljs i Systembolagets beställningssortiment i Örebro och går att beställa styckvis, levereras normalt inom 5-7 dagar till valt Systembolag.

Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login