Svenskt Kosttillskott släpper Core Protein Bar 2.0

Av den 22 november, 2020

Svenskt Kosttillskott släpper nu en uppdaterad version av den älskade proteinbaren Core Protein Bar. Nu med ännu bättre proteinhalt, lägre sockerhalt och färre kalorier men utan att tumma på smak och konsistens.

Core Protein Bar 2.0 finns i en smak för alla: Äppelpaj för fikaälskaren, Chokladbomb för dig som är tokig i choklad, Salt karamell för dig som gillar sött och salt, samt Chokladfudge för kolaälskaren. Alla bars har samma grymma innehåll och är perfekt vid alla tillfällen, när du är på språng, innan träning eller en lugn kväll i soffan. Ät den som den är, var du än är!

– När Core Protein Bar lanserades var det en av de första svensktillverkade proteinbarsen på marknaden. Det känns nu kul att ta steget vidare. Core Protein Bar 2.0 har ett näringsinnehåll som följer tiden, med lågt socker- och kolhydratvärde kombinerat med smaker som vi hoppas marknaden ska tycka är utöver det vanliga, säger Morgan Norrestam, VD på Svenskt Kosttillskott.

Med Core Protein Bar 2.0 ger du kroppen snabbt ny energi samtidigt som du fyller på med protein och lugnar en hungrig eller sugen mage.

Träning | Svenskt Kosttillskott släpper Core Protein Bar 2.0
Örebroguiden

Källa: Svenskt Kosttillskott

You must be logged in to post a comment Login