Svenskarna är redo – Estrella lanserar Nacho Cheese Tortillachips

Av den 14 januari, 2018
Estrella Nacho Cheese Tortillachips 170g

Vecka 4 lanserar Estrella Nacho Cheese Tortillachips: spröda tortillachips med extra mycket smak – ett perfekt snacks att dela, i soffan, på festen eller efter träningen.

I över 25 år har vi älskat Texmex-mat i Sverige och nu är vi äntligen redo för nästa steg – att äta tortilla som snacks. Till skillnad från tortillachips till mat är snackstortilla en annan typ av tortillachips. Chipsen görs på hela majskorn som vi blötlägger och krossar till en deg. Degen kavlas tunt och sen trycks chipsen ut i den karaktäristiska triangelformen. Därefter friteras och kryddas dem. Resultatet blir riktigt tunna och spröda chips. Med extra mycket kryddor får vi inget annat än en riktig smakexplosion! Till dessa chips behövs inga tillbehör eller såser. De är goda att äta precis som de är.

– Med denna lansering hoppas vi kunna göra konsumenterna uppmärksamma på att det finns tortillachips med mycket smak som är jättegoda att äta som snack. Smaken av majs tillsammans med Nacho cheese är en perfekt kombination som det är svårt att få nog av, kommenterar Sofi Randén marknadschef på Estrella.

Estrella Nacho Cheese Tortillachips hittar man i snackshyllan, självklart är de utan palmolja och smakförstärkare.

Finns det något godare?

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login