Svenska VegMe lanserar en klassiker i ny vegansk tappning på Circle K

Av den 16 september, 2018
Svenska VegMe lanserar en klassiker i ny vegansk tappning på Circle K.

Matinnovatören VegMe har det senaste året lanserat flera nya produkter för att utöka de vegetariska snabbmatsalternativen på marknaden. Nu lanseras det senaste tillskottet tillsammans med Circle K, en vegansk fullkornsbaguette fylld med krämig rödbetssallad, VegMes Vegobullar gjorda på sojaprotein, krispig sallad och smarriga cornichons.

Intresset för vegetarisk snabbmat är stort, men det finns fortfarande begränsat med produkter på marknaden. VegMe har under det senaste året arbetat hårt för att ändra på detta och breddar nu utbudet tillsammans med Circle K. Efter den populära veganska tacosalladen som lades till i sortimentet i början av sommaren kommer nu en vegetarisk variant av den klassiska köttbullemackan med rödbetssallad, här utbytta mot VegMe’s populära Vegobullar och röbetssallad med VegMe’s veganska majonnäs.

– Vårt samarbete med Circle K har varit väldigt lyckat och vi är mycket stolta över att kunna lägga till ytterligare en produkt i deras sortiment. Köttbullemackan med rödbetssallad är en klassiker och i den här tappningen kan kunderna köpa sin gamla favorit – fast helt vegansk och minst lika god, säger Linda Öhman, Marknadschef på VegMe.

Den nya Vegobullsbaguetten blir en del av Circle K:s koncept ”Vego-Vägar” och kan köpas på alla Circle K:s fullservicestationer runt om i landet. Målet med konceptet är att göra det enklare för besökare att välja vegetariskt längs de svenska vägarna.

– Vi är väldigt glada för vårt samarbete med VegMe. Deras produkter passar bra in i vårt veganska- och vegetariska sortiment. Efterfrågan hos oss har ökat enormt och då är det extra roligt att vi kan lansera riktiga klassiker, säger Anna Boduljak, Category Manager Food på Circle K i Sverige.

Vegobullsbaguette
Fullkornsbaguette fylld med krämig rödbetssallad med VegMe’s veganska majonnäs, VegMe’s Vegobullar gjorda på sojaprotein, krispig sallad och smarriga cornichons. Finns nu på Circle K i Örebro.

Mat & Dryck | Circle K
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login